Mesaje de 8 Martie. Cele mai frumoase SMS-uri de 8 Martie.

Mesaje de 8 Martie, SMS-uri de 8 Martie8 martie este ziua internațională a femeii.

Urează-le un sincer la mulți ani tuturor apropiatelor tale printr-un mesaj sms. Mai jos ai la dispoziție o listă cu cele mai tari mesaje de 8 Martie pentru a te inspira.

Nu uita să fii sociabil(ă)!
Poți distribui acest articol cu sms-uri de 8 Martie pe rețelele de socializare, îl poți trimite unor prieteni/prietene dragi sau te poți alătura discuției de mai jos folosind formularul de comentarii.

Iată cele mai frumoase sms-uri de 8 Martie :

NR. MESAJE DE 8 MARTIE

1 Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!
2 Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare,de fiecare pată de verdeaţă şi de dragostea mea necondiţionată.
3 De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!
4 O primăvară frumoasă. La mulţi ani de 8 martie.
5 Fie ca primăvară iubirii să îţi inunde sufletul cu bucuria şi parfumul tuturor florilor sale. Îţi doresc un 8 MARTIE cât mai frumos!
6 Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţă o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi asează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani, floare a primăverii.

7 Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru că tu eşti soarele şi primăvară mea. La mulţi ani de 8 martie!
8 Primăvara, anotimpul renaşterii, al trezirii la viaţa, face acum de ziua această de 8 Martie, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete, şi căldura sufletească!
9 Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine : cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea. Te iubesc, mămica mea.
10 Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulți ani de 8 martie!
11 Odată cu venirea primăverii, ai venit tu, a răsărit primul ghiocel şi cu el dragostea mea pentru tine, ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta, şi de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvară, pentru că acolo eşti tu, tu eşti primăvară sufletului meu. Te iubesc.
12 Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!
13 Fie ca toate impinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Fie ca primăvara iubirii să îţi inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Îţi doresc un 8 Martie cât mai frumos.
14 Mamă, lacrimă târzie, veşnică icoană, înger de-nălţare, candelă aprinsă! Candelă a vieţii, care nu se stinge, care luminează şi pe veci veghează! La mulţi ani de 8 martie!

15 Mamă, te iubesc, pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită!
16 Astăzi îţi doresc să primeşti atâtea flori încât să-ţi faci grădina. Atâtea felicitări încât să ai vorbe bune pentru tot anul. Atâta dragoste încât chiar dacă ai da înapoi la fiecare, tot ţi-ar mai rămâne.
17 De 8 Martie senin,
Într-un cadru anonim
Primăvara a sosit
În al iernii asfinţit
Primăvara în suflet vă doreşte.
18 Un joc al clopoţeilor de ghiocei,
Culori ce scaldă orizontul,
Un zâmbet cristalin de copilaş
Mi-aduc aminte, de tine, draga mama!
19 La mulți ani de 8 martie. O zi a femeii cât mai frumoasa îți doresc!
20 Iubita mea este cea mai bună şi frumoasă din lume. Te iubesc, primăvara mea!
21 Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele.
22 Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat. Te iubesc! La mulţi ani de 8 martie!
23 Nu există prilej mai minunat de dăruire decât să poţi da zi de zi ce ai mai bun din tine. Să poţi să înveţi cu înţelepciune şi răbdare pe cel ce a venit la tine. Pentru călăuzirea paşilor pe drumul vieţii şi ştiinţei, pentru învăţarea şi cunoştinţele dăruite. Va mulţumim cu respect, doamna profesoară! La mulţi ani!
24 Mama,cel dintâi cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urmă vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mândră floare, cea mai scumpă carte. La mulţi ani mama de 8 martie!
25 Ultima ninsoare încarcă merii
Dar curând ei plini vor fi de floare!
Martie, mamico, sărbătoare!
Sărbătoarea ta şi-a primăverii!
26 Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine!
27 Fluturele meu, frumuseţea, ca şi zborul şi iubirea, de cenuşă-şi leagă firea.
De-i ştergi fluturelui praful, nici o vrajă, nici o boare, nu-l vor face să mai zboare.
Tu eşti fluturele meu şi promit că niciodată nu voi şterge praful dragostei de pe aripile tale. La mulţi ani de 8 martie.
28 Ştiu că nu ţi-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îţi sunt recunoscătoare că exist, ţie îţi datorez omul care sunt astăzi, datorită ţie sunt un om mai bun. Tu m-ai învăţ să mă respect şi să respect pe alţii, tu eşti cea care m-a învăţat să fiu tolerantă, tu eşti cea care m-a ascultat întotdeauna şi care a fost alturi de mine mereu.
29 Închin paharul pentru toate femeile! Pentru bărbaţii care le au, pentru cei care le-au avut şi pentru cei care vor avea norocul să le cunoască! Pentru toate femeile, să le vedem fericite! La mulţi ani de 8 martie!
30 Un joc al clopoţeilor de ghiocei,
Culori ce scaldă orizontul,
Un zâmbet cristalin de copilaş
Mi-aduc aminte, de tine, draga mama!
Mesaje de 8 Martie. Cele mai frumoase SMS-uri de 8 Martie. 5.00/5 (100.00%) 10 votes

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


9 − = 6