Mesaje de Prietenie. Cele mai frumoase SMS-uri de Prietenie

Mesaje de Prietenie, SMS-uri de PrieteniePrietenia este o relație specială dintre două persoane care îți oferă printre cele mai frumoase sentimente.

Amintește-le prietenilor/prietenelor cât de mult înseamnă pentru tine. Mai jos ai la dispoziție o listă cu cele mai tari mesaje de prietenie din care să te inspiri.

Nu uita să fii sociabil(ă)!
Poți distribui acest articol cu sms-uri de prietenie pe rețelele de socializare, îl poți trimite unor prieteni/prietene dragi sau te poți alătura discuției de mai jos folosind formularul de comentarii.

Iată cele mai frumoase sms-uri de prietenie:

NR. MESAJE DE PRIETENIE

1 Prietenia este un ocean pe care mulţi ar vrea să-l traverseze, însă majoritatea se inneacă înainte de a ajunge la celălat mal.
2 Nu rupe firul unei prietenii pentru că dacă îl legi la loc, nodul rămâne.
3 Câte stele sunt pe cer,atâţi prieteni am,dar numai unul este adevărat ,luceafărul ,adică tu.
4 Ţin la tine pentru că ignori toate rătăcirile mele şi mă faci să dau tot ce-i mai bun din mine.
5 Adevărata prietenie este asemenea unui trandafir: nu-i realizezi frumuseatea până ce nu se ofileşte.
6 Prieten este acela care vine când toţi pleacă.

7 Toţi aud ceea ce spui.Prietenii ascultă ceea ce spui.Dar cei mai buni prieteni ascultă şi ceea ce nu spui.
8 O furtună îmi aminteşte de cât de frumoasă e vara, fotografiile îmi amintesc cât de frumos este să creşti, prietenii ca tine îmi amintesc cât de frumoasă este viaţa!
9 Tu eşti cea care mă poate asculta, alături de tine îmi pot învinge temerea. Tu m-ai încurajat să trec peste înfrângeri şi să ajung spre victorii. Eşti o adevărată prietenă!
10 Trei îngeri au grijă de tine: iubirea, fericirea şi norocul. Dar dacă vei avea vreodată nevoie şi de un al patrulea, aminteşte-ţi de mine : prietenia!
11 Îţi voi fi mereu alături, indiferent dacă te bucuri sau plângi, pentru că tu eşti prietena mea cea mai bună! La cât mai multe momente frumoase împreună!
12 Toţi se emoţionează la suferinţa unui prieten, dar numai un suflet cu adevărat bun, ca al tău, se poate bucura de succesele unui prieten. Îţi mulţumesc că-mi eşti alături!
13 Câtă vreme avem amintiri, trecutul continuă să existe. Câtă vreme avem speranţă, viitorul ne aşteaptă. Câtă vreme tu exişti, merită să trăiesc prezentul.
14 Dacă mi-ar spune că există un prieten mai bun pe lumea asta, nu i-aş crede. Vreau să ştii că apreciez foarte mult prietenia ta şi sper să pot să fiu un prieten măcar la fel de bun cum eşti tu!
15 Prietenia se sfârşeşte când tu nu mai împărţi, aşa că împarte cu cine crezi că îţi este prieten. Să iubeşti fără condiţii, să vorbeşti fără intenţii, să dăruieşti fără motive, să ţii la cineva fără explicaţii, e inima adevăratei prietenii.
16 Să ne dorim aceleaşi lucruri şi să nu ne dorim aceleaşi lucruri – aceasta este prietenie adevărată!
17 A fi alături de cineva. A şti când să vorbeşti şi când să taci. A cunoaşte mai multe detalii despre persoana de lângă tine decât chiar acea persoană. A fi prieten. Tu ştii asta cel mai bine.
18 Mai mult decât o cunoştinţă, mai mult decât o amică, mai mult decât o soră: îmi eşti prietenă adevărată!
19 Draga mea, te iubesc ca pe o soră şi îţi mulţumesc din suflet că îmi eşti prietenă. Nu ştiu ce m-aş fi făcut dacă nu erai lângă mine până acum.
20 Un prieten bun îţi vede prima lacrima curgând, a două o şterge, a treia o opreşte.
21 Nu ştiu cum aş putea să-ţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut până acum pentru mine. Ştiu doar să-ţi fiu prietenă, aşa cum mi-ai fost şi tu.
22 O să te apreciez întotdeauna pentru faptul că mi-ai fost mereu alături şi ai ştiut cum să-mi oferi o vorba bună atunci când am avut nevoie de ea. Eşti un prieten adevărat!
23 Prieten drag, păstrează-mi un loc în inima ta, nu în mintea ta.
Căci mintea uită uşor, dar inima îşi aminteşte întotdeauna,
Aşa cum eu îmi amintesc acum de tine
Şi îţi trimit acest mesaj de prietenie.
24 Nu putem fi prieteni, dacă nu suntem dispuşi să ne iertăm unii altora micile defecte şi micile greşeli.
25 Amintirile care durează cel mai mult şi mai mult sunt cele legate de oamenii care au fost buni cu tine.
26 Într-o zi prietenia a întrebat dragostea: de ce exişti tu, dacă sunt deja eu? Prietenia a răspuns, de a aduce un zâmbet unde tu ai lăsat o lacrimă.
27 Prietenia este acea stare inexprimabilă pe care ţi-o conferă prietenul care te face să te simţi în siguranţă fără a fi nevoie să-ţi cântăreşti gândurile sau să-ţi măsori cuvintele.
28 Nu permite prietenilor să te schimbe, pentru că cel care nu te acceptă nu este demn/ă de a fi numit un prieten.
29 Fără râs, viaţa e lipsită de culoare. Fără curaj, viaţa e greu de trăit. Fără dragoste şi prietenie, viaţa e lipsită de speranţă. Fără prieteni ca tine, viaţa e imposibil de trăit.
30 Grădina mea e luminată de plante pe care mi le-ai dăruit. Prietenia ta e o floare.
Mesaje de Prietenie. Cele mai frumoase SMS-uri de Prietenie 4.84/5 (96.77%) 31 votes

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


2 + 6 =