Mesaje la Multi Ani. Cele mai frumoase Mesaje Zi de Nastere.

Mesaje la Multi Ani, Mesaje Zi de NastereEste ziua unui prieten drag? Nu uita să îi lași un mesaj. Știm ca vrei să fie unul impresionant și de aceea mai jos ai la dispoziție o gamă variată de mesaje de La Multi Ani.

Nu uita să fii sociabil(ă)!
Poți distribui acest articol cu mesaje zi de nastere pe rețelele de socializare, îl poți trimite unor prieteni/prietene dragi sau te poți alătura discuției de mai jos folosind formularul de comentarii.

Iată cele mai frumoase mesaje zi de nastere:

NR. MESAJE LA MULTI ANI

1 O zi din an este a ta. Şi pentru că e a ta este cea mai frumoasă zi a anului. Să te bucuri de ea împreună cu cei apropiaţi. La mulţi ani!
2 Să primeşti flori de ziua ta. Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!
3 Un trandafir s-a atașat de buchetul vieţii tale. Fie ca el să înflorească mai frumos și plin de sănătate, decât cei pe care îi ai deja în buchet. La Mulţi Ani!

4 În această zi frumoasă natură să-ţi zâmbească, cei dragi să te iubească, cei rai să te ocolească. La mulţi ani!
5 Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Crează în fiecare zi o capodoperă, folosind toate culorile vieţii şi în timp ce scrii, zâmbeşte! La mulţi ani!
6 Un îngeraş să te păzească,
O îmbrăţişare să te încălzească,
Un zâmbet să te facă fericită,
O inimă să te facă iubită.
La mulți ani!

7 Astăzi, fiind o zi frumoasa
Şi ştiind că-i ziua ta,
În parfumul dimineţii
Ţin a te felicita.
Astăzi, ziua fericirii
Pentru tine a sosit;
Îţi doresc în a ta viată
Numai drumul aurit,
Flori frumoase, fericire
Să răsară-n calea ta,
Iar acum, te rog, primeşte
La multi ani din partea mea.
8 Trandafirii pe care i-ai adunat în cunună vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele. Tot ce-ţi doreşţi, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte.
9 De ziua ta îţi dorim cer senin, ani frumoşi, prieteni, zâmbet, dragoste, momente unice pe care viaţa să le transforme în amintiri ce nu se uită niciodată. La mulți ani!

10 Nu ştiu a câta treaptă urci pe-a vieţii scară.
Eu iţi doresc ca să ajungi a suta vară
Şi când te vei uita-napoi pe treptele urcate
Să nu vezi urme de noroi, ci doar curate fapte.
Tot ce-i în jur şi e frumos păstrează-n amintire,
Iar eu din suflet iţi doresc
La mulţi ani, Noroc şi Fericire!
11 Azi de ziua ta îţi urez ca ani frumoşi să-ţi vină-n cale! Sănătate şi parale! La mulţi ani!
12 La mulţi ani iubire, la mulţi ani fericire, la mulţi ani de 10 ori, te iubesc de un milion de ori!
13 Ţi-aş ura împlinirea tuturor dorinţelor, dar mi-e teamă că dacă se adevereşte, la anul nu o să mai am ce să-ţi doresc. La mulţi ani!

14 Un trandafir s-a ataşat la buchetul vieţii tale. Fie ca el s-ă înflorească mai frumos şi plin de sănătate decât cei care sunt deja în buchet. La mulţi ani!
15 Ai mai urcat o treaptă pe scară vieţii şi îţi dorim să urci în continuare cât mai multe, însoţită de urările noastre de sănătate, bucurie sufletească şi numai împliniri. La mulţi ani!
16 Când încă o petală din anii tăi frumoşi
s-a scuturat alene, vibrând armonios,
priveşte cu mândrie, gândind neîncetat
la restul de petale ce nu s-au scuturat.
17 Mai multe zâmbete pe faţă, mai mulţi bani în portofel, mai multă dragoste în inima. La mulţi ani!
18 Îţi doresc în calea vieţi să urci treptele iubiri şi pe drumul ce vei merge să înflorească trandafiri. Natură-ntreaga azi te felicită şi flori, şi soare, toate-s ca-n povesti, eu îţi doresc o viaţa fericită şi visurile dragi să le-mplinesti! La mulţi ani!
19 Foaie verde izmă creată,
Să ai în cont numai verdeaţă
Cu bascula să cari banii
Să se oftice ţiganii
Sănătate de beton
Şi trei iahturi în şopron.
20 Chiar dacă viaţa nu e aşa cum o doreşti, chiar dacă cei pe care îi iubeşti te mai supără, iartă şi uită, zâmbeşte şi bucură-te alături de noi care îți dorim astăzi La mulţi ani,  cele mai frumoase gânduri de bine și sănătate. La mulți ani!
21 De ziua ta îţi urez 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni de fericire, 365 de zile fără stress, 8760 de ore de dragoste, 524600 de minute de linişte şi 31536000 de secunde de plăcere. La mulţi ani!
22 Cu piciorul stâng în fericire, cu cel drept în iubire, cu mâna stânga în bani, şi cu dreapta îţi urez sănătate, La mulţi ani!
23 Un ocean de sănăţâţe, un munte de noroc, un camion cu bani, si un sincer : la mulţi ani!
24 Să primeşti flori de ziua ta. Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!
25 Munceşte ca şi cum n-ai avea nevoie de bani, iubeşte ca şi cum nimeni niciodată nu te-a rănit, dansează ca şi cum nimeni nu te vede, cântă ca şi cum nimeni nu te aude, trăieşte ca şi cum paradisul ar fi pe pământ. La mulţi ani!
26 Să ştii ce cauţi în viaţă, să ai norocul de a obţine şi de a păstra ceea ce căutai şi să-ţi dai seama când ai găsit. La mulţi ani!
27 Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de sănătate, un veac plin cu bani şi un tradiţional La Mulți Ani!
28 Pentru tot ceea ce ai încercat să faci până acum şi nu ţi-a reuşit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai căutat în zadar şi nu ai găsit, azi ai voie mai mult ca oricând să crezi într-o minune. La mulți ani!
29 Sub cerul plin de stele,
Şi cu bani şi fără bani,
Într-un miez frumos de noapte,
Lumea-ţi spune : La multi ani!
30 Să poţi plânge când eşti fericit, să poţi iubi când nu eşti iubit, să poţi visa la nesfârşit, să poţi zbura când eşti închis, să poţi să speri când n-ai nimic. La mulți ani!
Mesaje la Multi Ani. Cele mai frumoase Mesaje Zi de Nastere. 4.68/5 (93.60%) 50 votes

Articole asemanatoare:

One comment

  1. Victor spune:

    la multi ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


5 − 1 =